Papageno

Pravilnik

Pravilnik o proslavama rođendana u Papagenu

✅ korisnici igraonice dužni su svoje goste upoznati sa ovim pravilnikom

✅ radno vrijeme igraonice je od 09:00 do 21:00 sat.

✅ korisnici prostora igraonice Papageno dužni su se prema objektu, inventaru, igračkama i ostaloj imovini igraonice Papageno odnositi s poštovanjem, u protivnom sve eventualno nastale štete grubom nepažnjom korisnika ili njihovih gostiju idu na teret istih.

✅ ranije dogovorene i potvrđene termine, uz potpuni povrat uplaćenih sredstava, moguće je otkazati najkasnije 3 dana prije termina proslave.

✅ zbog sigurnosti i dobrog provoda Vaše djece kapacitet igraonice je ograničen na maksimalno 30 osoba. Ukoliko smatramo da postoji mogućnost od narušavanja sigurnosne razine maksimalni broj osoba moguće je ograničiti (do 30).

✅ za vrijeme proslave, ulaz u igraonicu je dozvoljen isključivo slavljeniku/ci, njegovim/nim gostima kao i njihovoj pratnji.

✅ prilikom prijave Vašeg djeteta u igraonicu, potrebno je ostaviti kontakt na kojem ste dostupni u vrijeme boravka Vašeg djeteta u igraonici.

✅ radi sigurnosti, prije ulaska u igraonicu, molimo roditelje da djeca ne nose nakit, bedževe te bilo kakve predmete kojima bi se mogla ozlijediti druga djeca.

✅ unos i točenje alkohola u igraonici nije dozvoljeno, te unošenje jela i pića nije dozvoljeno u prostorije u kojima se djeca igraju

✅ foto/video materijali sa proslava rođendana te aktivnosti u igraonici mogu biti korištene u svrhu promocije igraonice Papageno, osim u slučaju izričite zabrane roditelja

✅ igraonica nije ustanova koja se bavi odgojnim i obrazovnim radom

✅ kako bi se zadržala čistoća i higijena igraonice obavezno je korištenje vlastitih papučica i čarapica, što se odnosi i na odrasle u pratnji djece

✅ dolaskom djece na proslavu roditelji su obvezni djelatnike igraonice obavijestiti o o eventualnim oboljenjima djeteta, kao i alergijama, kroničnim oboljenjima, invaliditetu, potrebi uzimanja određenog lijeka te nesnošljivosti prema određenoj vrsti hrane i pića

✅ korisnici igraonice dužni su paziti na svoje stvari, igraonice Papageno ne odgovara za gubitak ili oštećenje stvari

✅ igraonica zadržava pravo zamoliti svakoga tko se ne pridržava pravila ponašanja da napusti igraonicu. U slučaju da neko dijete svojim ponašanjem iznimno uznemirava ili ugrožava sigurnost druge djece, roditelj je obavezan na poziv doći po dijete.

✅ sva djeca su za vrijeme trajanja rođendana dodatno osigurana

✅ potpisom dogovorenog termina smatra se da su korisnici upoznati sa ovim pravilnikom te da se sa istim slažu i da će se pridržavati njegovih odredbi.

✅ na sve upite, ideje, pritužbe i pohvale rado ćemo Vam odgovoriti – pošaljite nam mail na info@papageno.hr

Ne znate što za sljedeći rođendan vašeg djeteta? Smislit ćemo nešto zajedno:)