Pogledajte dio ugođaja s Ledenog parka na Tomislavcu

?????????????

Nakon klizanja djecu razveselite dobrim tulumom u Papageno igraonici


Ledeni park na Tomislavcu i ove godine oduševljava Zagrepčane i turiste, posebno najmlađe. Na led su izašle i mame s kolicima, roditelji koji podučavaju klizanju djecu ali i djeca koja su ohrabrila svoje roditelje da stanu na led, bake i djedovi s unucima…

Na kraju teksta pogledajte cjenik i vrijeme otvaranja klizališta s obzirom da ulaznica vrijedi za sat vremena nakon čega je pola sata pauze.

Za razliku od prošle godine, ove je bogatija i gastronomska ponuda za najmlađe pa dok vi uživate u kuhanom vinu za 12 kuna, vaša djeca mogu popiti vruću čokoladu sa šlagom za 10 kunu. Osim toga možete uživati i u raznim domaćim kobasicama već od 10 kuna te mini palaćinkama s raznim preljevima od 15 kuna.

Nakon Ledenog parka  predlažemo šetnju te uživanje i u adventskoj ponudi na Zrinjevcu, Trgu bana Jelačića i Europskom trgu gdje će svu dječicu koja su očistila svoju čizmicu razveselit  dolazak Svetog Nikole i Krampusa.

Dok će prijatelj i zaštitnik djece Sv. Nikola dijeliti radost te pokoji poklon iz vreće – mandarine, orahe, čokoladu i bombončiće, njegov nekadašnji neprijatelj, a sadašnji pomoćnik Krampus bit će zadužen za niz sitnih nepodopština.

Ondje najmlađe očekuje niz kreativnih radionica posvećenih Austriji, Njemačkoj i Francuskoj na kojima će djeca će uz pomoć Vilenjaka izrađivati čizmice, krampuseke i male jelke od  raznih materijala. Program Adventa za djecu na Europskom trgu završava Božićnim mini discom na kojem će djeca u društvu članova Vesele Božićne Družine zaplesati na vesele španjolske i talijanske božićne hitove.

Ledenog parka Ledenog parka